Varaa yrityksellesi kesän vauhdikkain tilaisuus! Alla olevan linkin kautta löydät VIP-pakettien esittelyt, sijainnit, tilakohtaiset menut sekä kilpailuohjelman.

Lataa VIP-esite tästä.

Paikkoja on rajoitetusti – varaathan omasi pian.
Lisätiedot ja varaukset:
VIP-myynti, Heidi Salomäki
+358 44 357 7913
heidi.salomaki@lahtievents.fi

*Lahti Events Oy pidättää oikeuden sisällön muutoksiin.

 

Tilausehdot:
Lipuille on mahdollista tehdä alustava, kuluton varaus määräajaksi, jonka jälkeen tilaus vahvistetaan myyjän kanssa sovittuna ajankohtana. Vahvistettu tilaus on sitova. Lasku lähtee vahvistuksen jälkeen, maksuehto 14 vrk. Tarvittaessa voit sopia poikkeavasta maksuehdosta myyjän kanssa.
Mikäli tapahtuma peruuntuisi tai siirtyisi, palautetaan maksu veloitetuista VIP-lipuista.

Liput toimitetaan maksusuorituksen jälkeen.
6.6.2022 mennessä tilatut ja maksetut VIP-paketit toimitetaan postitse (toimituskulu sisältyy VIP-paketin hintaan), sen jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan maksun jälkeen noudettavaksi tapahtuma-alueen portille.

 

Hyvä VIP-vieras, muistathan suojata kuulosi! Pyörien ollessa radalla äänenvoimakkuus koko alueella nousee korkeaksi. Etenkin takasuoran VIP-tilan kohdalla ollaan lähellä huippunopeuksia ja kuulo on syytä suojata.
Omien korvatulppien puuttuessa löydät niitä myös VIP-tilan henkilökunnalta.

Jokaisella VIP-alueella on kulunvalvonta – pääsy kuhunkin tilaan vain sinne oikeuttavalla rannekkeella sekä passilla. Rannekkeet ja passit ovat päiväkohtaisia. Jos saavut tapahtumaan useampana päivänä, huolehdithan että mukanasi on oikean päivän ranneke sekä passi. Tapahtuma-alueen yleisöporttien lipuntarkastuksessa luetaan myös elektroninen pääsylippu, joka VIP-vierailta löytyy passista.
VIP-vieraille on varattu oma kaista lipuntarkastukseen.