Usein kysyttyä

Lipunmyynti

Minkälaisia lippuja on ostettavissa?

Koronapandemiatilanteen vuoksi lipunmyynti avataan porrastetusti. Ensin myyntiin avautuvat seisomakatsomot alueella 2 ja 4. Istumakatsomot avataan myyntiin myöhemmin, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Tapahtumaan on ostettavissa kolmen ja yhden päivän lippuja.

Liput myy Lippu.fi. Katso kaikki liput täältä.

Pääsylippuja on ostettavissa seuraaville päiville:
Perjantai 9.7. Vapaat harjoitukset
Lauantai 10.7. Aika-ajot
Sunnuntai 11.7. Kilpailut
Sekä koko viikonlopulle

Katso lipputyypit ja hinnat täältä

Nyt myynnissä olevien yksittäisten lippujen hinnat vaihtelevat välillä 14,00 € (alle 18v. päivälippu) ja 167,00 € (aikuisten viikonloppulippu). Hinnat sisältävät palvelumaksun ja ALV:n.

Alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Lisäksi voit ostaa laadukkaita VIP-lippuja, joiden hinta on alkaen 299€/hlö/pvä (+ alv). VIP-lipputilauksissa yhteydenotot:
VIP-myynti, Heidi Salomäki
heidi.salomaki@lahtievents.fi
puh. +358 44 482 6344

Mistä ja koska lippuja voi ostaa?

Liput myynnissä perjantaista 18.12. klo 9:00 alkaen kaikissa Lippu.fi myyntikanavissa eli lippu.fi -verkkokaupassa, R-kioskeilla, Stockmanneilla, Prismoissa, Citymarketeissa. Lisätietoja lippu.fi myyntipisteet.

Kun ostat tai lunastat liput myyntipisteestä, tilaukseen lisätään myyntipisteen toimitusmaksu 2 € / tilaus. Kun ostat tai lunastat liput R-kioskilta, tilaukseen lisätään myyntipisteen toimitusmaksu 2 € / tilaus + 1 € / lippu. Lisätietoja Lippu.fi:n toimitusmaksuista tästä.

Milloin liput toimitetaan?

Saat sähköisen e-Ticketin heti. Perinteisen lipun toimituksessa menee 5-8 arkipäivää.

Voinko varata lippuja?

Lippuja voi varata Lippu.fi puhelinpalvelussa, varausaika 1 viikko.

Lippupisteen myyntipalvelu: 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)

Varatut liput voi noutaa mistä tahansa lippu.fin myyntipisteestä tai R-kioskilta varausnumerolla. Varauksen viimeisen lunastuspäivän näet varausvahvistuksestasi tai omilta sivuiltasi verkkokaupasta.

Voiko tapahtumalipun maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä?

Lippu.fin omissa myyntipisteissä, jotka ovat tehneet sopimuksen arvoseteliä tarjoavan toimijan kanssa, hyväksytään Smartumin, Tykyn ja Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteli (yhdistelmä), sekä kulttuuriseteli. Seteli on oltava voimassa lippua ostettaessa.

Voinko käyttää maksuvälineenä Finnair Plus -pisteitä?

Voit maksaa ostoksesi Finnair Plus -palkintopisteillä. Voit käyttää maksuvälineenä joko piste-rahayhdistelmää tai maksaa ostoksesi kokonaan pisteillä.

Haluan ostaa liput kerralla isommalle ryhmälle, miten toimin?

Katsomoliput laskutuksella yritykselle tai isommalle ryhmälle: ryhmat@lippu.fi tai heidi.salomaki@lahtievents.fi (puh. +358 44 482 6344).

Lisätietoa ja vastauksia lipun ostoon saat Lippu.fi:n kautta. 

Tapahtuma-alue

Fan zone alue löytyy molempien sisäänkäyntien yhteydestä. Alueelta löydät monipuolista ruokatarjontaa, wc-tilat, oheisohjelmaa sekä expoalueen.

Majoituspalvelut

Tapahtumajärjestäjä ei välitä majoituspalveluja yksityishenkilöille. Lahden alueen majoitusvaihtoehtoja voit tarkastella tästä:
https://visitlahti.fi/majoitus

 

Tapahtumaa koskevat päivitykset lähetetään myös kaikille lipunostajille sekä julkaistaan somessa.