Usein kysyttyä

Lipunmyynti

Minkälaisia lippuja on ostettavissa?
Koronapandemiatilanteen vuoksi lipunmyynti avataan porrastetusti. Ensin myyntiin avautuvat seisomakatsomot alueella 2 ja 4. Istumakatsomot avataan myyntiin myöhemmin, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Tapahtumaan on ostettavissa kolmen ja yhden päivän lippuja.

Tapahtuman lipunmyyntikumppanimme on Lippu.fi. Katso kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat liput sekä eri lippukategoriat täältä.

Pääsylippuja on ostettavissa seuraaville päiville:
Perjantai 9.7. Vapaat harjoitukset
Lauantai 10.7. Aika-ajot
Sunnuntai 11.7. Kilpailut

Hankkimalla lipun koko viikonlopulle varmistat itsellesi unohtumattoman moottoriurheiluelämyksen uudella KymiRingin moottoriradalla.

Nyt myynnissä olevien yksittäisten lippujen hinnat vaihtelevat välillä 14,00 € (alle 18v. päivälippu) ja 167,00 € (aikuisten viikonloppulippu). Hinnat sisältävät palvelumaksun ja ALV:n.

Alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Lisäksi voit ostaa laadukkaita VIP-lippuja, joiden hinta on alkaen 299€/hlö/pvä (+ alv).

VIP-lipputilauksissa yhteydenotot:
VIP-myynti, Heidi Salomäki
heidi.salomaki@lahtievents.fi
puh. +358 44 482 6344

Mihin pyörätuolilipulla pääsee?
Pyörätuolikatsomo sijaitsee alueella 2. Huomioithan, että osa kulkureiteistä on sorapohjaisia. Pyörätuolilippu sisältää yhden saattajan sisäänpääsyn saatettavan kanssa. Tapahtuman yleisöoppaat auttavat mielellään siirtymissä.

Mistä ja koska lippuja voi ostaa?
Liput myynnissä perjantaista 18.12. klo 9:00 alkaen kaikissa Lippu.fi myyntikanavissa eli lippu.fi -verkkokaupassa, R-kioskeilla, Stockmanneilla, Prismoissa, Citymarketeissa. Lisätietoja lippu.fi myyntipisteet.

Kun ostat tai lunastat liput myyntipisteestä, tilaukseen lisätään myyntipisteen toimitusmaksu 2 € / tilaus. Kun ostat tai lunastat liput R-kioskilta, tilaukseen lisätään myyntipisteen toimitusmaksu 2 € / tilaus + 1 € / lippu. Lisätietoja Lippu.fi:n toimitusmaksuista tästä.

Milloin liput toimitetaan?
Saat sähköisen e-Ticketin heti. Perinteisen lipun toimituksessa menee 5-8 arkipäivää.

Voinko varata lippuja?
Lippuja voi varata Lippu.fi puhelinpalvelussa, varausaika 1 viikko. Lippupisteen myyntipalvelu: 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)

Varatut liput voi noutaa mistä tahansa lippu.fin myyntipisteestä tai R-kioskilta varausnumerolla. Varauksen viimeisen lunastuspäivän näet varausvahvistuksestasi tai omilta sivuiltasi verkkokaupasta.

Voiko tapahtumalipun maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä?
Lippu.fin omissa myyntipisteissä, jotka ovat tehneet sopimuksen arvoseteliä tarjoavan toimijan kanssa, hyväksytään Smartumin, Tykyn ja Edenredin liikunta- ja kulttuuriseteli (yhdistelmä), sekä kulttuuriseteli. Seteli on oltava voimassa lippua ostettaessa.

Voinko käyttää maksuvälineenä Finnair Plus -pisteitä?
Voit maksaa ostoksesi Finnair Plus -palkintopisteillä. Voit käyttää maksuvälineenä joko piste-rahayhdistelmää tai maksaa ostoksesi kokonaan pisteillä.

Haluan ostaa liput kerralla isommalle ryhmälle, miten toimin?
Katsomoliput laskutuksella yritykselle tai isommalle ryhmälle: ryhmat@lippu.fi tai heidi.salomaki@lahtievents.fi (puh. +358 44 482 6344).

Lisätietoa ja vastauksia lipun ostoon saat Lippu.fi:n kautta. 


Tapahtuma-alue

Fan zone alue löytyy molempien sisäänkäyntien yhteydestä. Alueelta löydät monipuolista ruokatarjontaa, wc-tilat, oheisohjelmaa sekä expoalueen.

Majoituspalvelut

Tapahtumajärjestäjä ei välitä majoituspalveluja yksityishenkilöille. Lahden alueen majoitusvaihtoehtoja voit tarkastella tästä:
https://visitlahti.fi/majoitus

 

Tapahtumaa koskevat päivitykset lähetetään myös kaikille lipunostajille sekä julkaistaan somessa.